uvařila 13. 7. 2012 10:47
panenka obalená v bylinkové směsi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 7. 2012 10:47
panenka obalená v bylinkové směsi
panenka vepřová, cukr třtinový, sůl hrubá, kakao, skořice, rozmarýn, šalvěj, estragon, tymián, pepř celý, koření hřebíček, bobkový list
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu