uvařila 12. 9. 2010 18:17
vyndán z trouby-hotovo...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 9. 2010 18:17
vyndán z trouby-hotovo...
mléko, smetana zakysaná, olej, sůl, cukr, mouka chlebová hladká, mouka celozrnná žitná, česnek sušený, saturejka, semínka slunečnicová, semínka sezamová, droždí, kmín celý, voda, ocet
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí