Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
woman uvařila 16. 10. 2016 07:43 Domácky pěstované nekalorické sladidlo 0 0 Pěstování aztéckého cukru - 100x sladší než cukr Okomentovat
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
14 nejmodernějších funkcí lednic: Bez vaší námahy zničí bakterie, zajistí čerstvou zeleninu nebo přehrají film