uvařila 4. 11. 2012 11:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2012 11:52
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, šlehačka, ztužovač, broskve, banán, jahody, mandarinky, mléko, cukr, pudink, máslo, potravinářské barvivo gelové, hmota potahovací, zdobení cukrářské
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem