uvařila 17. 9. 2016 20:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2016 20:59
vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, kakao, máslo, mléko, mouka polohrubá, tuk 100%, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, marmeláda rybízová, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med tekutý, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili