uvařila 20. 4. 2012 18:07
přiložíme vrchní korpus, strany a vršek pomažeme také a dáme ztuhnout do lednice
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2012 18:07
přiložíme vrchní korpus, strany a vršek pomažeme také a dáme ztuhnout do lednice
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, šlehačka, ztužovač, broskve, mléko, cukr, pudink, máslo, potravinářské barvivo gelové, hmota potahovací, silikonové formičky na muffiny
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím! Víte, jak jej správně uvařit?
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč