uvařila 11. 10. 2012 09:16
mantinel z máslového krému
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2012 09:16
mantinel z máslového krému
vejce, cukr, mouka, olej, voda, prášek do pečiva, esence vanilková, vejce, cukr, mouka, olej, voda, prášek do pečiva, kakao, esence rumová, kompot jahodový, šlehačka, pudink creme olé vanilka, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr, esence vanilková, banán, smartflex velvet, hmota potahovací
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?