uvařila 1. 3. 2011 14:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2011 14:00
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, krém tvarohovo-želatinový, marmeláda meruňková, hmota modelovací, jahody, borůvky, maliny, želé bonbony, zdobení cukrářské (pecičky), potravinářské barvivo gelové wilton, kornoutek na zmrzlinu
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!