uvařila 1. 3. 2011 14:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2011 14:00
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, krém tvarohovo-želatinový, marmeláda meruňková, hmota modelovací, jahody, borůvky, maliny, želé bonbony, zdobení cukrářské (pecičky), potravinářské barvivo gelové wilton, kornoutek na zmrzlinu
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!