uvařila 1. 3. 2011 14:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 3. 2011 14:02
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, krém tvarohovo-želatinový, marmeláda meruňková, hmota modelovací, jahody, borůvky, maliny, želé bonbony, zdobení cukrářské (pecičky), potravinářské barvivo gelové wilton, kornoutek na zmrzlinu
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky