uvařila 20. 7. 2013 13:22
bordel kolem tvoření, aneb jak to vzniká
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 7. 2013 13:22
bordel kolem tvoření, aneb jak to vzniká
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, koňak vaječný, esence vanilková, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kakao hořké, olej, rum, esence lísko- oříšková, arizonky, marshmallow bonbóny, máslo, šlehačka, smetana kysaná, pudink vanilkový, koňak vaječný, šlehačka, smetana kysaná, pudink vanilkový, čokoláda na vaření, rum, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, rum, pomeranče, cukr, likér, voda, hmota potahovací
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle