uvařila 30. 7. 2012 19:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 7. 2012 19:47
mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, kakao holandské, koření do perníku, sůl, olej olivový extra virgin, cukr přírodní, vejce, extrakt vanilkový, cuketa, ořechy lískové, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima