uvařila 25. 4. 2015 12:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 4. 2015 12:47
vejce, cukr krupice, mouka hladká, mascarpone, cukr moučkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, potravinářské barvivo červené, kokos strouhaný
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Je vaše trouba v tak dobré formě, že vydrží přípravy vánočních dobrot?
Holka u plotny radí: Falešný hamburger z plněných vajíček se slaninou, rajčaty a salátem skvěle chutná a snadno se dělá