uvařil 25. 9. 2012 18:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 9. 2012 18:24
mascarpone, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr vanilkový, cukr moučkový, šlehačka pařížská, ztužovač šlehačky, čokoláda bílá, čokoláda tmavá, poleva bílá čokoládová, poleva čokoládová tmavá
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku