uvařila 11. 2. 2013 13:10
upečeme korpus - náplň necháme pořádně ztuhnout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2013 13:10
upečeme korpus - náplň necháme pořádně ztuhnout
vejce, cukr, mouka hladká, solamyl, kakao, tuk hera, prášek do pečiva, tvaroh, šlehačka, cukr, cukr vanilkový, želatina, kompot mandarinkový
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky