uvařil 29. 6. 2012 20:06
Na plechu opražíme kokos do světle hněda
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 6. 2012 20:06
Na plechu opražíme kokos do světle hněda
mouka hladká, cukr třtinový, kokos strouhaný, kokos strouhaný, olej olivový, kypřící prášek, soda jedlá, skořice mletá, kompot ananasový, banán, vejce, sýr smetanový, máslo, cukr moučkový
Exotické ovoce od A do Z, díl III.: Kde si vychutnat nejlepší fíky a co je největší plod na světě?
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty