uvařila 9. 11. 2013 20:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2013 20:22
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, máslo, tvaroh, cukr, marmeláda meruňková, hmota potahovací, potravinářské barvivo gelové
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček