uvařila 8. 7. 2016 20:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 7. 2016 20:54
vejce, cukr krupice, voda, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, smetana, čokoláda bílá, máslo, koňak, marmeláda rybízová, ovoce, cukr moučkový, mléko sušené, voda, med tekutý, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes