uvařila 24. 8. 2013 14:09
Sušení obarveného kokosu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 8. 2013 14:09
Sušení obarveného kokosu
bílek, žloutek, mouka hladká, cukr moučkový, voda, kypřící prášek do pečiva, kompot mandarinkový, créme olé, esence vanilková, smetana zakysaná, mascarpone, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, marcipán, potravinářské barvivo, čokoláda bílá, kokos strouhaný, potravinářské barvivo zelené, voda, alobal, potravinářská fólie
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Přečkejte zbytek zimy v kuchyni. Inspirujte se a pochutnejte si