uvařila 16. 1. 2011 01:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2011 01:07
vejce, mouka polohrubá, cukr písek, prášek do pečiva, cukr vanilkový, olej, voda, sůl, máslo, jogurt bílý, pudink bez vaření, cukr moučkový, kakao, jahodová marmeláda, kompot jahodový, kompot broskvový, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo, želatina, kokos mletý
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem