uvařila 16. 1. 2011 01:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2011 01:09
vejce, mouka polohrubá, cukr písek, prášek do pečiva, cukr vanilkový, olej, voda, sůl, máslo, jogurt bílý, pudink bez vaření, cukr moučkový, kakao, jahodová marmeláda, kompot jahodový, kompot broskvový, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo, želatina, kokos mletý
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut