uvařila 12. 7. 2017 15:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2017 15:22
vejce, mouka polohrubá, cukr písek, prášek do pečiva, cukr vanilkový, olej, voda, sůl, máslo, jogurt bílý, pudink bez vaření, cukr moučkový, kakao, jahodová marmeláda, kompot jahodový, kompot broskvový, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo, želatina, kokos mletý
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes