uvařil 31. 12. 2014 18:12
Vyhlíží složitě, ale je velice jednoduchý. Především nemusíte potahovat celý „bochník“ žlutě. Boky prostě polepte červeným „voskovým obalem“ a také opilé myši jsou poměrně snadné
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 31. 12. 2014 18:12
Vyhlíží složitě, ale je velice jednoduchý. Především nemusíte potahovat celý „bochník“ žlutě. Boky prostě polepte červeným „voskovým obalem“ a také opilé myši jsou poměrně snadné
Muzika: Staročeská vánoční dobrota ze sušeného ovoce skvěle chutná v kombinaci s vánočkou
Holka u plotny radí: Jak udělat bylinkový salát tabouleh s bulgurem? Potřebujete hodně petrželky!
Náš život s celiakií: Bezlepková pizza pro Áňu aneb Po pár neúspěšných pokusech jsem nakonec zvládla i tu domácí