uvařila 23. 11. 2013 22:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2013 22:11
vejce, cukr krupice, voda, prášek do pečiva, mouka polohrubá, koření do perníku, kakao, káva mletá, kůra citronová, šťáva citronová, krém, mléko, mouka polohrubá, tuk hera, rum, marmeláda rybízová, hmota potahovací, cukr moučkový, mléko sušené, med, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky