uvařila 23. 11. 2013 22:11
dotvarování nepečenou hmotou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2013 22:11
dotvarování nepečenou hmotou
vejce, cukr krupice, voda, prášek do pečiva, mouka polohrubá, koření do perníku, kakao, káva mletá, kůra citronová, šťáva citronová, krém, mléko, mouka polohrubá, tuk hera, rum, marmeláda rybízová, hmota potahovací, cukr moučkový, mléko sušené, med, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili