uvařila 23. 11. 2013 22:13
potažení potahovou hmotou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2013 22:13
potažení potahovou hmotou
vejce, cukr krupice, voda, prášek do pečiva, mouka polohrubá, koření do perníku, kakao, káva mletá, kůra citronová, šťáva citronová, krém, mléko, mouka polohrubá, tuk hera, rum, marmeláda rybízová, hmota potahovací, cukr moučkový, mléko sušené, med, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jídlo ze zbytků, které se stalo delikatestou. Ze které země pochází Pastýřský koláč?