uvařila 23. 11. 2013 22:16
podpora z papíru na dotvarování okraje
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2013 22:16
podpora z papíru na dotvarování okraje
vejce, cukr krupice, voda, prášek do pečiva, mouka polohrubá, koření do perníku, kakao, káva mletá, kůra citronová, šťáva citronová, krém, mléko, mouka polohrubá, tuk hera, rum, marmeláda rybízová, hmota potahovací, cukr moučkový, mléko sušené, med, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán