uvařila 25. 9. 2010 13:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2010 13:22
vejce, mouka polohrubá, cukr krystal, krém, máslo, mléko, škrob, cukr moučkový, mandlové aroma, tuk ztužený, kakao, čokoláda na vaření, ořechy, marmeláda rybízová, marcipán falešný,
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte