uvařila 14. 4. 2014 13:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2014 13:03
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, olej, mléko, rum, kakao, prášek do pečiva, salko, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač, čokoláda na vaření, cukr moučkový, jahody, banán, máslo, žloutek, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, rum, smartflex velvet, potravinářské barvivo modré, potravinářské barvivo růžová, potravinářské barvivo černé, potravinářské barvivo hnědé, potravinářské barvivo červené, muffin, zdobení cukrářské, svíčka dortová
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?