uvařila 14. 4. 2014 13:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2014 13:03
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, olej, mléko, rum, kakao, prášek do pečiva, salko, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač, čokoláda na vaření, cukr moučkový, jahody, banán, máslo, žloutek, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, rum, smartflex velvet, potravinářské barvivo modré, potravinářské barvivo růžová, potravinářské barvivo černé, potravinářské barvivo hnědé, potravinářské barvivo červené, muffin, zdobení cukrářské, svíčka dortová
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu