uvařila 14. 4. 2014 13:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2014 13:05
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, olej, mléko, rum, kakao, prášek do pečiva, salko, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač, čokoláda na vaření, cukr moučkový, jahody, banán, máslo, žloutek, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, rum, smartflex velvet, potravinářské barvivo modré, potravinářské barvivo růžová, potravinářské barvivo černé, potravinářské barvivo hnědé, potravinářské barvivo červené, muffin, zdobení cukrářské, svíčka dortová
5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?
Byliny v kuchyni: Bazalka prospívá trávení. Jak ji vypěstovat doma za oknem?
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí