uvařila 20. 5. 2011 19:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2011 19:49
vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, nutella, máslo, cukr vanilkový, hmota modelovací, kokos, potravinářské barvivo, banán, jahodová marmeláda
Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Tvarohové pomazánky jsou skvělou letní večeří: Výrazný sýr jim dodá pikantní nádech, bylinky svěží chuť a vůni, připravené jsou za pár minut
Kostkový cukr vznikl díky české hospodyni. Konec nepraktických homolí zažila i Božena Němcová