uvařila 13. 10. 2012 19:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2012 19:24
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, esence vanilková, sůl, kompot jahodový, pudink vanilkový, šlehačka 33%, smetana kysaná, ztužovač šlehačky, banán, čokoláda hořká, fólie, poleva čokoládová bílá, víno hroznové, želatina
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí