uvařila 13. 10. 2012 19:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 10. 2012 19:29
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, esence vanilková, sůl, kompot jahodový, pudink vanilkový, šlehačka 33%, smetana kysaná, ztužovač šlehačky, banán, čokoláda hořká, fólie, poleva čokoládová bílá, víno hroznové, želatina
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí