uvařila 20. 9. 2013 16:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2013 16:41
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, sůl, esence vanilková, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kakao hořké, olej, sůl, esence rumová, kompot višňový, smetana, pudink vanilkový bez vaření, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr, rum, hmota potahovací
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Budoucí maminky, pozor! Jak se správně stravovat, když čekáte miminko?
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele