uvařila 17. 11. 2010 14:21
připravené postavičky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2010 14:21
připravené postavičky
vejce, cukr moučkový, sůl, mléko, olej, cukr vanilkový, mouka špaldová hrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka špaldová hrubá, cukr moučkový, máslo, tresť vanilková, cukr moučkový, mléko sušené, med, voda, tresť mandlová sladká, marmeláda
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících