Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Trochu jiný „smažák“: Smažený sýr feta ve speciálním těstíčku podle receptu řecké šéfkuchařky Marianthi božsky chutná
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý
Babiččina cacarka neboli zelnice skleněnka - prostě nejlepší na světě Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 jan.alois 60 min