uvařila 10. 10. 2017 17:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 10. 2017 17:02
vejce, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, marmeláda, cukr, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, mléko sušené, olej, voda, bílek, med, potravinářské barvivo, mandlové aroma
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky