uvařila 30. 12. 2011 20:41
Šmoulu jsem si nakreslila na papír jednotlivé části vystřihla na přerýsovala na potahovku. Po zatuhnutí krému Šmoulu přenesla
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 12. 2011 20:41
Šmoulu jsem si nakreslila na papír jednotlivé části vystřihla na přerýsovala na potahovku. Po zatuhnutí krému Šmoulu přenesla
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny