uvařila 13. 9. 2010 10:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 9. 2010 10:02
vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, sůl, ostružiny, cukr, voda, pudink vanilkový, rama cremefine, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, cukr, jogurt, šlehačka, ztužovač želatinový, cukr, marmeláda, lupínky mandlové
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná