uvařila 20. 3. 2009 11:37
dušená játra na mateřídoušce a bazalce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2009 11:37
dušená játra na mateřídoušce a bazalce
játra drůbeží, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, bazalka čerstvá, česnek, mateřídouška, smetana kysaná, vývar drůbeží, podravka, olej olivový, petrželka, pepř, sůl
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny