uvařila 25. 12. 2013 16:23
Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 12. 2013 16:23
Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado
játra drůbeží, cibule, houby, česnek sušený, koření adobado, rozmarýn, pepř drcený, olej olivový, solamyl, sůl
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli