uvařila 22. 10. 2011 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 10. 2011 12:28
plec vepřová, zelí bílé, paprika čerstvá červená, celer, houby sušené, žampióny, cibule, omáčka sojová, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, vývar, sůl, olej
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá
Britové na sv. Štěpána dojídají zbytky z krůty a připravují teplý, po jablkách a citronu vonící vláčný pudink
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali