uvařila 28. 2. 2010 16:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2010 16:23
tuk hera, cukr krystal, vejce, kakao, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek, mléko, vejce, cukr krystal, olej, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek, kůra citronová, tvaroh, cukr vanilkový, cukr krystal, vejce, mléko, rozinky
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky