uvařila 6. 7. 2013 23:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2013 23:15
mouka polohrubá, cukr krupice, mléko, olej, žloutek, bílek, prášek do pečiva, smetana kysaná, mascarpone, cukr moučkový, pudink creme olé vanilka, griliáš mandlový, mléko, jahody, ztužovač šlehačky, pudink creme olé vanilka, mascarpone, cukr, griliáš mandlový
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny