uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
dýně hokkaido, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, mléko, ořechy vlašské, rozinky, olej, kokos strouhaný, marmeláda, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor
Cuketová limonáda osvěží a trumfne i tu okurkovou. Má výraznější chuť díky limetce a navíc se vyrábí ze „zbytků“
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence