uvařila 22. 3. 2010 20:20
no jo, nenechala jsem to vychladnout, tak se mi ta poleva trochu vcucla :D
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2010 20:20
no jo, nenechala jsem to vychladnout, tak se mi ta poleva trochu vcucla :D
mouka hladká, vejce, cukr moučkový, kakao, máslo, prášek do pečiva, máslo, cukr moučkový, bílek, mouka polohrubá, kokos, marmeláda rybízová, žloutek, cukr moučkový, rum, cukr vanilkový, šťáva citronová, olej
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!