uvařila 2. 10. 2011 15:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2011 15:41
dýně, brambory, cibule, tymián sušený, olej, máslo, sůl, pepř, voda
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Expertka radí: Jak a kde v lednici skladovat medvědí česnek? Vlhká utěrka je nezbytností, důležité je i správné místo v lednici
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá