uvařil před 21 hodinami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil před 21 hodinami
dýně hokkaido, mouka hladká, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, soda jedlá, skořice mletá, koření hřebíček, pyré dýňové, sůl, máslo, cukr krupice, vejce, extrakt vanilkový, mascarpone, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, extrakt vanilkový
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Křupavé chřestové hranolky: Výborný způsob, jak netradičně využít chřest, hlavně ten zelený
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření