uvařil před 21 hodinami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil před 21 hodinami
dýně hokkaido, mouka hladká, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, soda jedlá, skořice mletá, koření hřebíček, pyré dýňové, sůl, máslo, cukr krupice, vejce, extrakt vanilkový, mascarpone, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, extrakt vanilkový
Barvy v jídelně - které jsou vhodné a které naopak zapovězené?
Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes